Tjingo vroegboekkorting

Tjingo is een online reisbureau en een van onze reispartners bij Zilverzon. Met Tjingo kunt u namelijk ook lekker op vakantie gaan naar praktisch elke bestemming ter wereld, met welk vervoersmiddel dan ook, want Tjingo heeft er een kunst van gemaakt om zoveel mogelijk reizen van diverse touroperators beschikbaar te stellen conform het Tjingo concept. De prijzen zijn net wat voordeliger dan rechtstreeks bij de touroperator zelf boeken, en met acties als vroegboekkortingen, kortingspakkers, stapelkortingen en nog veel meer leuke acties is een vakantie boeken bij Tjingo geen verkeerde keuze. Ze hanteren namelijk een vast concept met altijd de goedkoopste prijzen van de touroperators die bij Tjingo aangesloten zijn. Als u een vakantie boekt met Tjingo weet u zeker dat u niet teveel betaald, een ruime keuze heeft en vele garanties voor de zomer van 2022.

Vroegboekkorting Tjingo

Omdat Tjingo zelf geen reizen aanbied kan je niet echt spreken over de Tjingo vroegboekkorting, maar aangezien vele touroperators en reisorganisaties die u via Tjingo kunt boeken wel een vroegboekkorting hanteren, kunt u wel degelijk profiteren van lage prijzen tijdens de vroegboek periode. Op de Tjingo website ziet u wel alle bestemmingen, maar niet altijd alle aanbieders van bepaalde reizen. Dit komt doordat ze volgens het Tjingo vakantiematser concept alleen de goedkoopste aanbieder laten zien van een reis. Dus stel dat Sunweb, Tui en OAD dezelfde vakantie aanbied naar Turkije alleen Sunweb is dan de goedkoopste, dan kunt u niet makkelijk terugzien dat een TUI en OAD deze reis ook aanbied. Hierdoor bent u bij Tjingo verzekerd van de goedkoopste aanbieder van de reis die u wilt maken.

Door de vroegboekkorting acties willen de prijzen wel eens continue op de schop gaan waardoor de ene dag u het beste een Tjingo vakantie kunt boeken bij een OAD en een andere vertrek dag is TUI weer een betere optie. Het voordeel van een vakantie boeken met Tjingo vroegboekkorting is, u hoeft hier zelf niet op te letten want dat doet Tjingo voor u. Benieuwd naar de diverse acties en Tjingo vroegboekkorting 2022? Bekijk dan hier snel het totale reisaanbod van Tjingo 2022 en de vroegboekkorting acties.